Home | Register | Log in
Friday
2024-05-03
3:37 PM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Seriali » LosT (Lost forever :))
LosT
pookijs Datums: Tuesday, 2007-10-23, 7:30 PM | Zinojums # 1
Liquidator
Grupa: Moderators
Posti: 272
Respekts: 2
Status: Offline

Parametri: biggrin

Nosaukums oriģinālvalodā: Lost
Valsts: ASV
Izdošanas laiks: 2004.g. 22.septembris (Latvijā - 2006.g. 5.marts)

Apraksts.

Lost (Pazudušie) ir lielisks amerikāņu seriāls par cilvēkiem, kuri nonākuši uz nezināmas salas. Viņi tur nokļuva lidmašīnas avārijas dēļ. Stāsts rit par cilvēku attiecībām un problēmām savā starpā. Visi sākumā domāja, ka viņi ir vienīgie uz šīs salas, bet tā gan nebija. Uz salas sen jau dzīvojis viens cilvēku bariņš. Filmas otrajā daļā viņi risina attiecības ar šiem cilvēkiem, kas atradās uz šīs salas. Šie cilvēki, kas avarēja nekā nevar tikt prom no salas, tāpēc rodas arī šis stāsts LosT biggrin Trešajā daļā ''nokritušie'' jau pietuvojušies mājupceļam, jo beidzot uz salas nokrita arī kāds kurš viņus meklē. Bet 3. sezonas beigās vēl neparāda vai ļautiņiem izdosies tikt prom no šīs salas. Filmai sulās būt vēl 3 sezonas tā ā gaidīsim turpinājumu.

Personāls.

Seriāla autori ir Deimons Lindelofs, Dž. Dž. Abramss un Džefrijs Lībers.

Lomās.

Naveen Andrews ... Sayid Jarrah (69 episodes, 2004-2007)
Emilie de Ravin ... Claire Littleton (69 episodes, 2004-2007)
Matthew Fox ... Jack Shephard... (69 episodes, 2004-2007)
Jorge Garcia ... Hugo 'Hurley' Reyes (69 episodes, 2004-2007)
Josh Holloway ... James 'Sawyer' Ford (69 episodes, 2004-2007)
Daniel Dae Kim ... Jin Kwon (69 episodes, 2004-2007)
Yunjin Kim ... Sun Kwon (69 episodes, 2004-2007)
Evangeline Lilly ... Kate Austen (69 episodes, 2004-2007)
Dominic Monaghan ... Charlie Pace (69 episodes, 2004-2007)
Terry O'Quinn ... John Locke (69 episodes, 2004-2007)
Harold Perrineau ... Michael Dawson (47 episodes, 2004-2006)
Maggie Grace ... Shannon Rutherford (33 episodes, 2004-2007)
Michael Emerson ... Ben Linus... (30 episodes, 2006-2007)
Malcolm David Kelley ... Walt Lloyd (29 episodes, 2004-2007)
Adewale Akinnuoye-Agbaje ... Mr. Eko (28 episodes, 2005-2006)
Ian Somerhalder ... Boone Carlyle (28 episodes, 2004-2007)

Jāpiebilst, ka Lost var redzēt pa LTV7 piektdienās, bet tur rāda otro sezonu pašlaik. Lost ir ieguvuši ļoti daudz apbalvojumu pat ''Zelta globusu''. Visas iznākušās sērijas varēja novilkt ftp.trubaz.com šī adrese brīžiem arī neiet.

1. sezona.

1. Sērija.

Džeks pamostas džungļos. Skriedams viņš arī atrod avarējušo lidmašīnu. Visapkārt valda panika, bet Džeks jau steidzas glābt cilvēkus. Visi, kas dzīvi izglābti, bet tomēr galu galā ir viens ievainotais, kuram vēderā ir iedūries bleķa gabals. Kad briesmas beigušās, tad visi sāk apjaust, ka viņi ir uz salas. Visi domā, ka viņus drīz izglābs, bet tā nav tiesa. Visi apmetas pludmalē.
Viss nomierinājies, pienācis vakars... Te pēkšņi visi izdzird neparastu troksni nākam no džungļiem.. Lūzt koki ... Skaņa pazūd... Visticamāk tas bija kāds briesmonis smile .
Nākamajā dienā no rīta Džeks, Keita un Čārlijs nolemj doties džungļos, jo džungļos parādījās dūmi... Džungļos viņi atrod lidmašīnas priekšējo daļu, kura bija atlūzusi krišanas laikā. Tur viņi atrod pilotu, kurš bija palicis dzīvs. Protams, tur bija arī rācija, bet tā kā vienmēr nedarbojās biggrin ... Pēkšņi atkal šī šausminošā skaņa tuvojās viņiem. Pēkšņi šis briesmonis sagrāba pilotu, Džeks paķer rāciju un visi ļepato prom no turienes. Kad briesmas zudušas viņi atrod pilotu – nogalētu, kurš karājās koku zaros.. Kas gan varēja pastrādāt ko tādu ?

2. Sērija.

Džeks , Keita un Čārlijs dodas āra no džungļiem... Flash back – lidmašīna, Čārlijs satraukts dodas uz toleti. No kurpes viņš izņem heroīnu vai kokaīnu un lieto to! biggrin tas nozīmē, ka viņš bijis narkomāns. Pēkšņi lidmašīna krīt...
Protams, visi uztraucās par savām problēmām. Volts dodas meklēt savu suni, bet tā vietā viņš džungļos atrod roku dzelžus.
Kautiņš! Saīds vs Sojers ! kautkādas nesaskaņas biggrin Lab tad šos izšķir. Keita parāda visiem to rāciju, tad Saids saka, ka viņš varot sataisit to. Protams, Saiids ir no Irakas un dienējis armijas spēkos. Saīds sataisa to verķi, bet šis saka, ka baterija ilgi neturēšot, tāpēc kādam jadodas augšā kalnos un jāmēģina sazināties ar kādu.
Ķīniešu vai Korejiešu biggrin pārim arī ir nesaprašanās. Tie ir Suna un Džins. Tad Džins sadomā jūrā saķert gliemjus un cienāt citus, bet citiem šķiet negaršo Ķīniešu pārtika biggrin .
Nu tad beidzot viss tabors izdomāja doties uz to kalnu! ( Keita, Saīds, Čārlijs, Šanona, Boons un pats Sojers biggrin ). Uzrāpušies kalnā atkal Saīds un Sojers uzsāk strīdu par radio. Te pēkšņi kautkas sāk rūkt un skriet no džungļiem.. Visi pārbijušies.. Nevar saprast vai tā panda vai koala... biggrin Bet Sojers tik stāv un izvelk savu pistoli un nošauj to! Izrādas tas bija polārlācis.
Tad doktors Džeks izdomā, ka ir laiks vilkt to bleķi ārā no cietušā vēdera. Viņam asistē resnais čalis Hērlijs... bleķis ārā asinis pa gaisu Hērlijs noģībst.. biggrin
Tad atkal tur augšā uz kalna visi sāk prasīt par stroķi Sojeram. Nevarēju noturēties un izrakstiju šito frāzi biggrin

Keita: ‘’Where that come from?’’
Sojers: ‘’Probably bear village, how the hell i know ?’’ biggrin
Keita: ‘’Not the bear, the gun!?’’

Šis saka, ka atradis to lidmašīnā. Šie netic. Keita noņem viņam pistoli. Atdod Saīdam viss ok. smile
Flash back – lidmašīna... Keita roku dzelžos un viņai blakus policists. Te pēkšņi lidmašīna svārstās.. krīt. Policim trāpa koferis pa pieri šis guļ. Keita atri paķer atslēgas un atslēdz roku dzelžus. (Šis ir tas pats cilvēks, kuram vēderā bija bleķis biggrin ) .
Pie Džeka pamostas tas pats policists nu jau bez bleķa vēderā.. Un saka: ‘’Where is she?’’
Laikam tas bija domāts uz Keitu biggrin .
Kalnā kāpēji... Saīds izdomā parbaudit rācijas signālu. Un viņi uztver kautkādu franču signālu. Šenona kautko jēdz no franču valodas un viņa iztulko, ka ‘’Lūdzu, palīdziet, lūdzu, nāciet, es esmu viena, pārējie nomira, tas nogalināja viņus...’’ Tad Sajīds izštuko, ka ziņa atkārtojas un ka tā ierakstīta pirms 16 gadiem.. Viņa bloķē pārejos signālus. Vai uz šīs salas ir vēl kāds ?
Čārlijs: ‘’Guys, where are we ?’’

3. Sērija.

Pludmale.. Ievainotais vīrs pamodies un saka, ka Keita ir bīstama. Viņš Džekam iedod lapiņu, kur redzama Keitas fotogrāfija – cietumā biggrin
Pārdrošie kalnā kāpēji nolemj taisīt nometni turpat pie kalna biggrin , jo tuvojās jau vakars un viņiem būtu jaiet caur džungļiem naktī. Ugunskurs iekurts partijs turpinās biggrin Visi nolemj nestastit par šo divaino ziņu, kas atskanēja rācijā.
Pludmalē tikmēr Herlijs un Džeks spriedelē par to ievainoto veci, tad Herlijs pēkšņi ierauga to foto kur Keita cietuma, bet Džeks saka, lai nevienam nesaka par to.
Atkal kalns. Boons nozog pistoli un magazinu attiecigi no Sojera un Saīda. Šie dusmīgi nevar izlemt, kuram dot ieroci. Beigās nolemj to dot Keitai – aizdomās turamajai noziedzniecei biggrin
Flash back – Keita pamostas zirgu stallī. Tad viens vecs večuks atrod viņu tur un piedāvā darbu fermā. Keita piekrīt.
Pludmale. Visi kalnā kāpēji atgriezušies. Sajīds saka, ka viņiem nekas nav izdevies ar to rāciju. Protams, tie ir meli. Tad Sajīds saka, ka rāciju varēs izmantot vēlāk, kad viņš būs to sataisījis un uzlādējis pa jaunam. Tad Keita izstāsta visu taisnību Džekam. Tā kā Džeks tagad arī ir lietas kursā biggrin Protams, Džeks Keitai nesaka, to ko uzzināja no cietušā policista.
Džeks nolemj doties lidmašīnas graustā meklēt zāles(antibiotikas cietušajam). Protams, tur bija arī Sojers biggrin
Džeks: ‘’What’s in the bag?’’
Sojers: ‘’Booze, smokes, couple of PlayBoys. biggrin What’s in yours?’’
Džeks: ‘’Medicine.’’
Tālāk viss notiek Čārlijs palīdz grūtniecei Klērai, tāpat korejiešu pāris kaut ko štuko biggrin
Flash back – Keita paņems savu apslēpto, sapelnīto naudu. Un dodas prom no staļļa uz vilcienstaciju, bet vecais večuks piedavā viņu aizvest rīt no rīta. Ok sacīts darīts ...
Keita piegājusi pie policista. Šis pamostas un sāk viņu žņaugt. Atskrien Džeks un izšķir abus. Ments atkal izrubās biggrin Keita saka vai nevar viņu atrāk kautkā no mocībām atbrīvot, bet Džeks saka, ka viņš redzējis Keitas foto un viņš nav slepkava.
Flash back – Keita un večuks gasē uz vilcienpieturu. Viņiem seko mašīna. Večuks atzīstas, ka viņš zina, ka Keita bēg no policijas, un par viņas atradējs savā jkontā iegūs 23 tūkstošus dolāru  , tāpēc nodevis viņu. Un ko tu neteiksi, mašīnā, kura sekoja viņiem sēž tas pats mūsu ievainotais policists. smile
Atkal pludmale viss čalo. Maikls ar savu dēlu Voltu arī kaut ko runā tāpat. Maikls saka, ka viņš negrib, lai Volts vēl tiktos ar Loku. Loks ir tas plikpaurainais čalis, kurš nākotnē sagādās ne vien pārsteigumu smile Volts grib, lai tēvs atrod viņa suni, Maikls tā arī darīs.
Loks arī kaut ko meistaro, noteikti suņu svilpi smile Bet tas policists sāka izdvest neparastas skaņas.. Viņa gals bija klāt, tas bija laika jautājums. Tad Sojers Keitai pasviež ideju, ka vajadzētu nošaut to mirstošo policistu. Bet pistolē bija tikai viena lode...
Flash back – Keita mašīnā. Pēkšņi viņa sarauj stūri un mašīna ielido grāvī. Vecais bezsamaņa. Viņu viņa izvilka no mašīnas, bet policists uzreiz viņu arestēja.
Keita pārmin pēdējos vārdus ar cietušo policistu. Keita iznāk ārā no telts... Atskan šāviens... Sojers iznāk no telts. Viņš nogalināja policistu. Bet nē viņš vēl vaida... Ak, nē viņš netrāpīja sirdī. Džeks atkal skrien klāt un glābj viņa dzīvību. Tūlīt pat policists mirst pa īstam...
Jauna diena. Loks pūš savā paštaisītajā suņu svilpē. Te no krūmiem izskrien Vinsents, Volta suns. Loks nekavējoties aiziet pie Maikla un saka, ka atradis suni un būs labāk ja viņš atdos to Voltam.. Šķiet šīs attiecības vismaz uzlabojas smile
Sērija beidzas ar foršu mūziku, kas skan Hērlija austiņās smile Visi priecīgi smile

4. Sērija.

Flash back – Avārijas sākums. Loks pamostas guļam uz salas. Un viņš saprot, ka atkal viņš var staigāt...
Pludmale, nakts. Suns Vincents sāk riet neviens nesaprot kāpēc. Kāds staigā pa lidmašīnu. Izrādās tas bija mežacūku bars. Džeks nolemj sadedzināt lidmašīnu ar visiem ķermeņiem kas atrodas iekšā..
Nākamā diena. Saīds jau meistaro kaut kādu verķi. Viņš saka, ka ar to varēs uzzināt no kurienes nāk tas mistiskais signāls.
Atkal saķeršanās. Šoreiz Sojers vs Hērlijs biggrin Šie nevar sadalīt riekstiņus biggrin Protams, Džeks abos atkal izšķir. Beigās izrādās, ka viss ēdiens jau ir apēsts. Tad Loks saka, ka ies medīt mežacūkas. Lokam ir viens nazis, Sojers prasa kā ar vienu nazi varēs nogalēt cūku. Tad Loks atver savu čemodāniņu, kurs izrādās pilns ar nažiem biggrin Visiem jau rodas iespaids, ka Loks ir killers biggrin
Flash back – Loks sēž ofisā. Un viņams priekšnieks kaut ko burī virsū, ka viņam vajag sarakstu kaut kādu (nav svarīgi biggrin )
Pludmale. Džeks prasa Keitai kāpēc viņa ies medīt cūku. Šī parāda viņam verķi, ko Saīds uztaisījis. Viņai jāpiestiprina tas pie kāda koka. Boobns saka Šenonai, ka viņa pati nevar sameklēt sev iztiku. Tālāk vēl visi kustās, gatavojas lidmašīnas svilināšanai un medībām. Tad Loks, Keita un Maikls dodas medīt cūķi. Šenona iet pie Čārlija un prasa, lai noķer viņai zivi ,protams, Čārlijs tā arī dara. Tad Džeks nolemj apciemot Rozu – sievieti, kura sēdēja smiltīs un sēroja par savu vīru, kura liktenis vēl nav zināms.
Mednieki. Loks saka, ka viņi ir uz pēdām, tad pēkšņi kuilis skrien ārā no krūmiem un ar ilkni iešņāc Maiklam kājā.
Flash back – Loks spēlē kaut kādu spēlīti ar savu darba partneri. Priekšnieks ierauga un sāk kaut ko Lokam borēt. (nekas svarīgs :D)
Tad Loks nolemj doties meklēt kuili, bet Keita stiep uz pludmali Maiklu, kurš ir ievainots.
Tikmēr pludmalē Čārlijs ar Hērliju mēģina Šenonai noķers zivi.
Pa ceļam uz pludmali, Keita nolemj piestiprināt Sājīda taisīto daiktu pie koka. Keita kāp kokā, kad pēkšņi no džungļiem atkal atskanēja šīs briesmoņa skaņas, Keitai nokrita Saīda un saplīsa. Bet Loks laikam bija briesmās. Loks dzirdēja cūku krūmos, bet pēkšņi šis nezvērs tikās aci pret aci ar Loku. Mums gan šo būtni vēl nerāda.
Tad Keita un Maikls atgriežas nometnē. Beidzot arī Čārlijs ir noķēris to zivi smile Šenona paņem zivi un sāk lielīties Boonam. Protams, Čārlijs palika muļķīša lomā smile Tad Džeks runājas ar Rosu, bet pēkšņi viņs pie krūmiem ierauga kādu stāvam. Pēc mirkļa šis kāds pazūd. Keita atdota Saīdam saplēsto verķi, Saīds neapmierināts. Keita saka Džekam, ka Loks ir miris, jo nezvērs bija turpat, kur viņš. Tad Džeks atkal ierauga kādu krūmos un skrien tajā virzienā. Tad Loks iznāk no Džungļiem ar vepri padusē biggrin
Tad notiek lidmašīnas dedzināšana, klēra piemin visus aizgājušos. Tikmēr Čārlijs vēl paspēj nolaizīt heroīna strēmeli biggrin Plus vēl Maikls prasa Lokam vai viņš redzējis briesmoni, Lokas saka, ka nē.
Flash back – Loks ratiņ krēslā, runā ar medību organizatoru par braukšanu medībās, bet ‘’organizātors’’ neļauj Lokam doties līdz viņa stāvokļā dēļ. Loks, protams, ir ļoti dusmīgs. Un viņa teiciens man vēl tagad ausīs džinkst.
Loks: ‘’Dont tell me what i cant do! ‘’
Autobuss aizbrauc medībās, un Lokam šķiet, ka viņa liktenis aizbraucis tam līdz. Bet viņa liktenis bija nonākt uz šīs salas un sākt staigāt smile

Flash back – atgriezties pagātnē ( parasti filmās). Šis ir, kad parāda kādu notikumu, ainu, kas noticis pirms tam.

Turpinājums sekos, man tikai vajag atsvaidzināt atmiņu happy




Postu laboja pookijs - Tuesday, 2007-10-23, 7:59 PM
 
jugimoto Datums: Tuesday, 2007-10-23, 8:18 PM | Zinojums # 2
Generalissimo
Grupa: Lietotajs
Posti: 492
Respekts: 15
Status: Offline
labs, šito no tevi jaw gaidiju wink
paldies


 
Pandora Datums: Tuesday, 2007-10-23, 8:26 PM | Zinojums # 3
Special Jounin
Grupa: Informacijas Devejs
Posti: 205
Respekts: 0
Status: Offline
Interesants sēriju izklāsts biggrin
Būs kkad jāpaskatās wink
 
pookijs Datums: Tuesday, 2007-10-23, 9:00 PM | Zinojums # 4
Liquidator
Grupa: Moderators
Posti: 272
Respekts: 2
Status: Offline
Tici man būs tā vērts happy

 
Pandora Datums: Tuesday, 2007-10-23, 9:44 PM | Zinojums # 5
Special Jounin
Grupa: Informacijas Devejs
Posti: 205
Respekts: 0
Status: Offline
Oki, paļaušos uz tevi.. ;D smile
 
premium Datums: Tuesday, 2007-10-23, 10:23 PM | Zinojums # 6
Lieutenant-general
Grupa: Administrators
Posti: 508
Respekts: 5
Status: Offline
nu, no kurienes šito izkopēji?? m? biggrin jociņš wink

I'm back 8)
 
pookijs Datums: Monday, 2007-10-29, 2:59 PM | Zinojums # 7
Liquidator
Grupa: Moderators
Posti: 272
Respekts: 2
Status: Offline
Šoreiz pats rakstiju happy vari pārbaudīt tā sacīt tos ''CopyRights'' biggrin

Added (2007-10-29, 3:59 Pm)
---------------------------------------------
http://youtube.com/watch?v=8K_NQe57C-k

Nu ko ar fotošop var uzzimēt arī ko tādu happy


 
Forums » Interesanti » Seriali » LosT (Lost forever :))
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz