Home | Register | Log in
Friday
2024-05-03
6:53 AM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Seriali » Džeriko
Džeriko
Mincene Datums: Thursday, 2007-10-25, 9:15 AM | Zinojums # 1
Admin
Grupa: Administrators
Posti: 268
Respekts: 8
Status: Offline

Dzīve pēc apokalipses

Ko jūs darītu, ja pa mājokļa loga pie apvāršņa pamanītu atomsprādzienu? Ko domātu? Sācies karš? Vai tā ir likteņa kļūda? Ko tagad darīt? Kur bēgt un slēpties? Kam lūgt palīdzību? Elektrības vairs nav, visi saziņas līdzekļi pārtrūkuši un cilvēki pamazām jūk prātā, jo nesaprot notiekošo. No debesīm krīt miruši putni, bet cilvēki uz ielām rādās bīstamāki kā līdz šim. Šādi var raksturot Kanzasas štata mazpilsētas Džeriko pirmo dienu jaunajā dzīvē – dzīvē pēc apokalipses.

Jautājumi bez atbildēm...

Līdz šim dzīve Džeriko ritēja savu ierasto gaitu, līdz kādā dienā tuvējā apkaimē notika atomsprādzini, kuri mazpilsētu gan neskāra. Pilsētā pazūd elektrība, zūd visi sakari – nedarbojas telefoni, radio, televīzija un internets. Dzīve mazpilsētā mainās un nevienam nav zināms, kas notiks tālāk. Pilsētu pārņēmis apjukums un nav skaidrs, kas patiesībā ir noticis – vai sācies karš? Vai vēl kāda pilsēta ir palikusi neskarta? Vai kāds spēs palīdzēt? Vai notikušais ir likteņa joks? Kā cilvēks rīkojas situācijā, kad trūkst saziņa ar apkārtējo pasauli? Kā mainās cilvēks, kad viņam atņem tik ierastās lietas? Vai mazpilsētas iedzīvotāji, kuri līdz šim ir dzīvojuši kā saticīga ģimene, spēs kopīgiem spēkiem pārciest nelaimi? Notikušais uzdod daudz jautājumu, bet atbilžu ir tik maz.

Džeriko varoņi

Neierastas situācijas vislabāk spēj atklāt cilvēka patieso būtību, ko lieliski parāda arī traģēdija Džeriko pilsētiņā. Nelaime atklāj dažādas līdz šim noklusētas lietas mazpilsētas dzīvē, kā arī dažādo cilvēku raksturus un to savstarpējo attiecību zemūdens akmeņus. Džeriko skartā traģēdija atklāj jaunus mazpilsētas varoņus un nodevējus.

 
Forums » Interesanti » Seriali » Džeriko
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz