Home | Register | Log in
Monday
2024-05-06
2:56 PM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Speles » GTA IV (TPS)
GTA IV
premium Datums: Friday, 2007-10-19, 4:12 PM | Zinojums # 1
Lieutenant-general
Grupa: Administrators
Posti: 508
Respekts: 5
Status: Offline
GTA4

Grand Theft Auto IV (saīsināti saukta par GTA 4) ir datorspēle, kura iznāks 2008. gada pirmajos trīs mēnešos. Precīzs iznākšanas datums pašlaik nav zināms. Spēles iepriekšpasūtīšana ir jau sākusies, pieejams īpašais fanu komplekts, kurš nopērkams iepriekšizpārdošanā par 89,99 USD. Microsoft ir samaksājuši 50 miljonus dolāru, lai Rockstar radītu ekskluzīvas GTA 4 epizodes Xbox 360 īpašniekiem. Paredzams ka lejupielādējamās epizodes būs pieejamas 2008. gadā. Spēlei līdz šim ir iznākuši divi īsi reklāmas klipi un tiek prognozēts ka būs vēl vismāz viens reklāmas rullītis.

Sižets

Darbība norisinās 2007. gadā, Libertīsitijā (Liberty City). Spēles kopējā platība ir mazāka kā San Andreas, bet kartē nav tukšu laukumu kā tas bija iepriekšējā spēlē, piemēram, tuksneši un meži. Visu platību klāj detalizēta pilsēta. Spēles galvenais varonis ir Niko Beličs (angļu: Niko Bellic), austrumeiropietis (visticamāk slāvs, tomēr precīza tautība nav zināma), kurš ir ieradies Libertīsitijā, lai uzsāktu jaunu dzīvi. Kopā ar viņu uz ASV dodas brālis Romans.

Tehniskā puse

GTA 4 lietos jaunu spēles dzinēju RAGE (Rockstar Advanced Game Engine). Tas pirmo reizi tika izmantots spēlē Rockstar Table Tennis. Pašlaik tā ir vienīgā spēle, kura šo dzinēju lieto, tomēr neskaitot Table Tennis un GTA 4 to varēs sastapt arī Midnight Club: Los Angeles.

GTA 4 būs pieejams uz PlayStation 3 un Xbox 360 spēļu konsolēm. Spēles iznākšana uz datora pagaidām vēl nav apstiprināta.

------------------------------------------------

ctrl+c,ctrl+v'ots (izkopets) no lv.wikipedia.lv

avots :)avots:


I'm back 8)
 
Forums » Interesanti » Speles » GTA IV (TPS)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz