Home | Register | Log in
Monday
2024-05-06
11:11 PM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Speles » Darkness Within
Darkness Within
Mincene Datums: Thursday, 2007-10-25, 9:33 AM | Zinojums # 1
Admin
Grupa: Administrators
Posti: 268
Respekts: 8
Status: Offline

Pēc H.P. Lovkrafta darbu motīviem veidotais kvests varbūt nepiesaistīs spēlētājus ar jauniem tehnoloģijas brīnumiem vai revolucionārām idejām, taču labi izveidotas mīklas un ļoti interesanta sižeta līnija, varētu būt tas, kas izcels Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder.

Spēles stāsts ir par kādu policijas detektīvu Hovardu E. Loreidu, kuram dots uzdevums atrisināt Klarka Fielda slepkavību. Upuris Klarks Fields ir bijis iesaistīts kādā kulta organizācijā un par viņa slepkavību aizdomās tiek turēts līdz šim godājams privātdetektīvs Loats Nolders, kurš noslēpumaini, nezināmu iemeslu dēļ pametis savu pēdējo izmeklēšanu. Klīst baumas, ka Nolders ceļo pa eksotiskām vietām cauri visai pasaulei, lai iegūtu zināšanas no dažādu cilšu šamaņiem un zintniekiem. Taču ir neskaidrs, kādēļ cienījams detektīvs pēkši pazūd un pēc piecu gadu atgriešanās turpina pamestās lietas izmeklēšanu, tā it kā nekas nebūtu noticis. Sākotnēji mierīgā izmeklēšana strauji izmainās un sākas šausminoši notikumu, kuri vajā mūsu psihi. Mēs sākam redzēt skaidrus un šausminošus murgus un mūs sāk vajāt paranormālas parādības. Kādēļ guļot stundu vietā paiet dienas? Kas ir īsts un kas tikai iztēle? Kamēr mēs vajājam Loatu Nolderu, mums jācīnās ar šausminošo patiesību, kura slēpjas mūsu prāta tumšākajos dziļumos.

Tātad spēles izdevējs Lighthouse Interactive un izstrādātājs Zoetrope Interactive beidzot ir sarūpējuši spēles demo versiju, kas ļaus mums nedaudz ieskatīties noslēpumainajā slepkavības izmeklēšanā un novērtēt vai tajā ir kas tāds, kas liks mums jau 26. oktobrī iegādāties pilno spēles versiju.

 
Forums » Interesanti » Speles » Darkness Within
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz