Home | Register | Log in
Thursday
2024-04-25
0:57 AM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Anime » Anime » Akatsuki (ko veelas Akatsuki)
Akatsuki
Yondaime90 Datums: Friday, 2007-08-31, 11:30 AM | Zinojums # 1
Sensei Of Art
Grupa: Moderators
Posti: 37
Respekts: 4
Status: Offline

Jau 1. sezonaa, Naruto naacaas saskarties ar ljoti elitaaru un speeciigu organizaaciju proti "Akatsuki" (Sarkanais Mçness).
Kopâ shajaa organizaacijaa ir 10 cilveeku..katrs no vinjiem ir "missing nin" (zudusii nindza), izraidiiti no sava ciema un tiek mekleeti par shaushaliigiem noziegumiem! Katrs no vinjiem ir iipashs, apveltiits ar kaadu sew raksturiigu speeju!

1. pâris: (Uchiha Itachi, Hoshigaki Kisame)

Uchiha Itachi..izraidiits no Hidden Leaf Village un tiek mekleets par sava klana noslepkavoshanu, ar vienu iznjeemumu - brâlis Uchiha Sasuke! Itachi ir Genjutsu (Iluuziju) speciaalists un Mangekyou Sharingan (Acu Tehnikas) paarvaldiitaajs!
Hoshigaki Kisame..izraidiits no Hidden Mist Village un tiek mekleets par vairaakaam diezgan noziimiigu cilveeku slepkaviibaam, Kisame ir viens no legendaarajiem 7 Shinobi swordsmen! Kisame paarvalda uudens elementu (Suiton).

2. pâris: (Deidara, Akasuna Sasori)

Deidara..Spraagstvielu speciaalists..izveidojot speciaalas figuuras, kuras spraagst ar 4 speeka liimenjiem (C1, C2, C3, C4). Deidara ir Hidden Rock Village shinobi, kuru piespieda iestaaties Akatsuki organizaacijaa, vinja speciaalo speeju deelj...Rokaas ar kuraam Deidara veido spraagstvielu figuuras atrodas mutes! Spraadziens ir Deidaras maaksla! (vismaz vinsh pats taa apgalvo).
Sasori..Lellju speciaalists, aizgaajis no Hidden Sand Village, nogalinaajis ap 300 cilveeku, taadejaadi palielinot savu Lellju kolekciju, taa ir Sasori maaksla, nogalinaatos cilveekus paarveidojot par lelleem (taas uzbruuk, nogalina..;)) Sasori lielaakais trumpis ir vinsh pats...Sasori sevi paarveidoja par lellu un sameeraa naaviigu!

3. pâris: (Kakuzu, Hidan)

Kakuzu..izraidiits no Hidden Waterfall Village..Kakuzu ir ljoti neparasta personiiba...vins ir nemirstiigs! Izmantojot speciaalu tehniku Kakuzu atnjeemis cilveekiem dziiviibu lai dziivotu pats, vinsh sevii ir speejigs uzglabaat 5 sirdis, kuras nodroshina diezgan ilgu dziives laiku!
Hidan..Tieshi taapat kaa Kakuzu, Hidans ir neparasts, gluzi vienkaarshi, arii vinsh ir nemirstiigs!
Hidans savu dveeseli ir paardevis kaadam dievam, kursh vinjam pieskjiiris nemirstiibu! Hidana miilaakais ierocis ir vinja 3 asmenju izskapts!

4. pâris: (Zetsu, Tobi)

Zetsu..Ceelies no Hidden Grass Village! Par Zetsu zinaams tikai viens - vinsh ir izcils Akatsuki spiegs un vienmeer novaac Akatsuki atstaataas "peedas". Zetsu izmanto savas speciaalaas speejas lai nokljuutu kur veelas paarvietojoties pa zemi (sapluustot ar to) !
Tobi..Ljoti miiklaina personiiba! Tobijs kluva par Akatsuki tikai peec Sasori naaves, ieguustot vinja gredzenu, taadejaadi nodroshinot sev vietu Akatsuki rindaas! Tobijs, izliekas par iesaaceeju mulkjiiti..tomeer vinsh ko sleepj un tas jau paraadaas vietaa, kur Tobijs ar 1 Jutsu!!! nogaaz 3 Tails Jinchuriki! Veelaak atklaajas, ka Tobijam piemiit veel viena ljoti reta speeja (Tie ir tikai 3 cilveeki ieskaitot Tobi)... SHARINGANS! Tobija seju sedz maska..redz vinsh ar vienu, labo aci!
Tas liek aizdomaaties, kas iisti vinsh ir...Tobija citaats: "Mans speeks...Uchiha Madara speeks"!!? (Uchiha Madara - Shodaime 1.Hokage). Tobija identitaate paliek miglaa sleepta..tomeer - Ja nu Tobijam ir tikai 1 acs, 1 Sharingans...Kakashi - 1 Sharingans (Un taa nav vinja acs!) Staasts buus garaaks..Kakashi savu Sharinganu ieguva beerniiba, ciinja pie Hidden Rock Village robezas! Kakashi ciinijaas plecu pie pleca ar (Yondaime, OBITO UCHIHA, Rin). Kakashi savu iisto aci zaudeeja ciinja, aizstaavot Obito..veelaak Obito glaabjot Kakashi un Rinu saspieda akmens (vinja labo kermenja pusi). Kreiso aci Obito kaa daavanu pasniedza Kakashi (Sheit paliidzeeja Rinas Medical Jutsu)..Obito apraka akmenju greeda... Vai tieshaam Obito Uchiha vareetu buut Tobijs...?

5. pāris (Pein, Konan)

Pein..Par vinja speejaam veel nekas daudz nav zinaams, tachu vinsh ir pietiekami speeciigs lai paarvaldiitu visu Akatsuki organizaaciju! Peins atrodas Hidden Rain Village un viena no vinja speejaam ir izsaukt lietu, ar kura paliidziibu vinsh sajuut pretinieku, ja tas iekljuvis lietuu. Peins nekad veel nav zaudeejis nevienaa ciinjaa...
Konan..Shii sieviete ir pietiekami speeciiga, lai iedereetos Akatsuki un buutu par biedru Peinam...Viena no vinjas speejam ir paarverst sevi papiira taurenjos...par vinju veel daudz kas nav atklaats!




Postu laboja Yondaime90 - Sunday, 2007-09-02, 6:17 PM
 
premium Datums: Wednesday, 2007-10-10, 11:52 PM | Zinojums # 2
Lieutenant-general
Grupa: Administrators
Posti: 508
Respekts: 5
Status: Offline
cool

I'm back 8)
 
Forums » Anime » Anime » Akatsuki (ko veelas Akatsuki)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz