Home | Register | Log in
Sunday
2024-04-28
12:28 PM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Filmas » Scary Movie 2
Scary Movie 2
Mincene Datums: Thursday, 2007-10-25, 3:21 PM | Zinojums # 1
Admin
Grupa: Administrators
Posti: 268
Respekts: 8
Status: Offline

Turpinājums pie tramīgas kinofilmas begins ar exorcist, kurā Megan Voorhees (Natasha Lyonne) parodiju, tiek apveltīts un diviem garīdzniekiem, tēvam McFeely (James koksnes) un tēvam Harris (Andy Richter), vajag izdzīt dēmonu. Apburšanas doesn't iet kā plānots, un exorcist-like vemšanas ķēde notiek. Megan aizskar McFeely's māti un viņš šauj viņai galvā.

Viens gads vēlāk, Cindy Campbell (Anna Faris), Brenda Meeks (Regina hall), Ray Wilkins (Shawn Wayans) un sīkaļas Meeks (Marlon Wayans) — kaut arī tie vairākums nomira tramīgā kinofilmā — ir at kolēģija, mēģina pie dzīvot jaunas dzīves, pēc incidenta pēdējā kinofilmā. Cindy un Brenda aizkļūst piestiprinājuši by strupa meitene, Alex Monday (Tori sastādīšana); Ray, kas tiek arvien sajaukts by viņa seksuāls, ir divi jauni draugi, Tommy (James DeBello) un draugs (Christopher Masterson); kamēr sīkaļa ir arvien the tāpat stoner viņš bija pēdējā kinofilmā.

Stāsts begins kad kolēģijas profesors, profesors Oldman (Tim curry) un viņa wheel-chaired asistents Dwight (David cross) plāno pie studēt rēgus from haunted savrupmāja, ar atslēgasless teens kā māneklis. Atnācēja Theo (Kathleen Robertson) top study grupas daļu.

Kā Cindy kustas pie savrupmājas viņa dzied līdzās dziesmai (Gradācijas dziesma by vitamīna C) kad radio apstādinašanas un jūs varat dzirdēt balsi ierodas from radio, yelling "hey! Will jūs shut the kopojas augstāk un let mani dziedāt?". Kad Cindy ierodas at savrupmāja, viņa satiek runā Amazones papagaili kas ir vulgārs un apmelojošs, un aizbildnis, Hanson (Chris Elliott), kam ir liels disfigured roka. Pēc dažiem fatāliem incidentiem on šī nakts (Cindy ir beaten augstāk by kaķis, Ray izvaro toy klaunu pēc tam, kad it bija uzbruka viņu, sīkaļa aizkļūst uzbrucis un žāvēts by nezāle-monstrs, etc.), teens galīgi uzzina par professor's plānu un mēģina pie izskraidīt savrupmāju.

Profesors aizkļūst nogalinājis by sievietes rēgs ar disfigured īpatnībām. Brigādei vajag like pie nogalināt mansion's agrāka īpašnieka rēgu pie bēgt. Beidzot, tie ir equipped ar dažām tehnoloģiskām ierīcēm by krusts ka dienē pie uztraukt un injure spektrālo ienaidnieku. Tie tiek vajāti viss throughout savrupmāja. Hanson aizkļūst apveltīts, un Cindy, Brenda un Theo parodijas Charlie's eņģeļi pie saņemt viņu, bet end augstāk beaten augstāk.

Galā, tie izmanto Cindy kā māneklis pie iekārdināt rēgu pie ierīces, kurš pēdējais nīcina it. Divi mēneši vēlāk, Cindy saduras Hanson no jauna kad viņa un draugs ņem pastaigu. Pēc tam, kad draugs zūd bez notice, viņa ciena see Hanson dienē at karsta suns stends. Viņa kliedz "No!" kamēr Hanson kliedz "Yes!". Hanson tiek vienā mirklī sakauts by automobilis. It ir driven by sīkaļa, kas tiek romantically apkalpots by skaistais rēgs...ar somu pār tās galvu.

It tiek tāpat atklāts ka Cindy pašlaik rūpējas par papagailis, kas nicina viņu tāpēc ka viņa runā tik daudz.

 
Forums » Interesanti » Filmas » Scary Movie 2
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz