Home | Register | Log in
Friday
2024-03-29
10:16 AM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Anime » Anime » Naruto
Naruto
Mincene Datums: Friday, 2007-11-16, 3:16 PM | Zinojums # 1
Admin
Grupa: Administrators
Posti: 268
Respekts: 8
Status: Offline

Seriāla «Naruto» stāsts ir par nindzjām iesācējiem, kas tik tikko pabeiguši akadēmiju un saņēmuši «apliecinājumu» saites veidā. Uzreiz pēc akadēmijas beigšanas varoņi nonāk daudzās asās un bīstamās situācijās, atrod draugus, satiek ienaidniekus.

Divpadsmit gadus atpakaļ līdz pamatnotikumiem, gigantisks lapsa ar deviņām astēm uzbruka Koha - Naruto ciematam. Lai glābtu ciematu, ceturtais Hokage — ciemata vadonis — aizzīmogoja lapsas garu bērnā vārdā Naruto. Hokage nomira un kļuva sava ciemata varonis, vēlēdamies, lai cilvēki zēnu Naruto arī uzskatītu par varoni. Diemžēl, vairākuma acīs Naruto - lapsa ar deviņām astēm, tāpēc viņi to ienīst. Viņu bērni nezina šo noslēpumu, bet arī ienīst Naruto, tāpat kā viņu vecāki.

Galvenais sapnis pamata personāžam - Naruto - kļūt par labāko un spēcīgāko savā ciematā, jeb par Hokage. Ceļā uz šo sapni stāv daudz šķēršļu: apkārtējie, kuri neatzīst Naruto un ienīst viņu; skeptiski klasesbiedri; skolotāji, kuri uzskatīja viņu par vissliktāko skolnieku, kāds var būt. Ar laiku šim sarakstam pievienojās arī ienaidnieki - noskaņa ir mērķtiecīga. Bet Naruto nepadodas un ar saviem nedarbiem izmanās pārliecināt visus, tai skaitā arī skatītājus.

Seriāls sākas ar to, ka Naruto pabeidz mācīties «Nindzju Akadēmijā» un, veiksmīgi nokārtojis visus eksāmenus, sāk izpildīt visvisādas misijas komandā ar diviem vienaudžiem un ar vienu skolotāju (senseju), pastāvīgi pilnveidojoties. Pēc pusgada pienāk laiks kārtējam eksāmenam, bet to nokārtot veiksmīgi neizdodas dēļ negaidīta uzbrukuma viņu dzimtajam ciematam. Uzbrukumu izdodas atsist, taču ciemats zaudē savu vecāko (Hokage), bet Naruto — vienu no draugiem, kurš nolemj pāriet ienaidnieka pusē. Gandrīz visa nākamā rīcība galvenajam varonim ir veltīta, lai atgrieztu aizgājušo draugu, bet pagaidām viņam tas neizdodas.

Galvenie varoņi

Naruto Uzumaki (うずまき ナルト, Uzumaki Naruto) — galvenais varonis. Hiperaktīvs, enerģisks.

Sakura Haruno (春野サクラ, Haruno Sakura) — sieviete, viņa patīk galvenajam varonim, bet nav iemīlējusies viņā.

Sasuke Učiha (うちはサスケ, Uchiha Sasuke) — labākais draugs un sāncensis galvenajam varonim. Apdāvināts, patstāvīgs, egoistisks, bērnībā pārdzīvojis lielu psiholoģisku traumu un līdz šai dienai nav atkopies no tās.

Kakaši Hatake (はたけカカシ, Hatake Kakashi) — skolotājs visiem trijiem. Cietsirdīgs un tajā pašā laikā rupjš.

 
Forums » Anime » Anime » Naruto
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz