Home | Register | Log in
Monday
2024-04-29
2:37 PM
Welcome Viesis | RSS
[Jaunākās Ziņas · Lietotaji · Foruma noteikumi · Meklet · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forums » Interesanti » Cartoons » Dexter's Laboratory Characters
Dexter's Laboratory Characters
jugimoto Datums: Wednesday, 2007-08-15, 4:52 PM | Zinojums # 1
Generalissimo
Grupa: Lietotajs
Posti: 492
Respekts: 15
Status: Offline


Dexters
Dexters ir maza auguma zens. Dextera prats pat varetu but stipraks neka Albertam Einsteinam. Dexters visu laiku atjauno savu Robo-Dexter, lai varetu uzveikt savu sancensi Mandraku. Kamer citi skatas televizoru, spele video speles rotalajas aara, tikmeer Dexters strada sava laboratorija. Dexters ir viens no tiem retajiem kuriem patik iet uz skolu. dexters sava klase ir pats gudrakais.


Dee Dee
Dextera vecaka masa kura ir loti dzivesprieciga meitene. Vina ir daudz garaka un vecaku par Dexteru. Dee Dee ir viens no cilvekiem kura zin, ka Dexteram ir laboratorija. Bet dexters par to ir loti uztraukts, jo Dee Dee laboratorija ienak bez atlaujas un saak demoleet Dextera izgudrojumus. Bet Dexters neuztraucas par to, ka Dee Dee varetu pateikt par laboratoriju, jo vina ir STUULBA. Dee Dee loti patiik poniji un lelles. Vinai patek dejot dziedat, tachu Dee Dee loti miil savu braali.


Mandraks
Mandraks ir dextera sancensis, un vins ir loti launs. Mandraks ir daudz gudraks par Dexteru, ka ari Mandrakam ir sava laboratorija, kas ir labaka par Dextera laboratoriju. Mandrakam loti patiik Dextera maasa Dee Dee, un Dexters to uzskata par Mandraka vaajiibu.


Mamma
Dextera mamma ir laimiga maajas saimniece.. Vina velkaa dzeltenus gumijas cimdus, jo uzskata ka visur apkart ir bakterijas. dextera mamma vienmer laika pagatavo pusdienas, un visiem gimenes locekliem tas garsho. Katru riitu Dexteru un Dee Dee sagatavo skolai. Mamma laiku pavada virtuve tik pat ilgi cik Dexters sava laboratorijaa!


Teetis
Dextera teetis ir loti darbigs cilveks. vins iet darba no rita, un atgriezas majas uz pusdienas laiku uz pusdienam. Vinam patiik sportot un darboties ar dazadiem darba riikiem. Vinam patiik dzivot kopa ar savu gimeni it ipashi ar Dexteru. Dee Dee laikam ir mantots teeva sportiskums. Vinam patiik iziet ara un saremontet savu mashinu!




Postu laboja jugimoto - Wednesday, 2007-08-15, 5:25 PM
 
Forums » Interesanti » Cartoons » Dexter's Laboratory Characters
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Yugibum © 2024
Hosted by uCoz